RomAudioVideo - sisteme smart house, automatizare si control

Casa Inteligenta
Apartament -> Control Audio-Video

Control Audio-Video

Specialistii ROMAUDIOVIDEO pot alcatui un proiect in care sa imbine conform cerintelor dumneavoastra echipamente de sonorizare si prezentare video, astfel incat sa obtineti un sistem inteligent in avantajul casei dumneavoastra.

Datorita tehnologiei de varf si a principiului de functionare bazat pe transmisie digitala, Musica este de departe unul dintre cele mai renumite sisteme audio rezidentiale din lume. Supus la diferite teste si incercari, s-a dovedit a fi o aplicatie multi-room de inalta calitate si fidelitate, care poate avea transmisii de semnal de peste 100m fara pierderi sau bruiaje, datorita metodei digitale de transmisie.

Componenta sistemului:

  • Unitate centrala care permite conectarea de pana la 18 zone in care se pot asculta independent diferite surse de semnal conectate la sistem, conectarea soneriei sau telefonului – in momentul in care aceasta este utilizata muzica este oprita automat
  • Keypad de perete cu amplificator incorporat care permite selectia melodiei si a sursei de semnal in zona respectiva, sau in alte zone din locuinta, si controlul sursei de semnal (TV, CD, Tuner radio etc)
  • Difuzoare cu design si performante deosebite cu posibilitate de montaj in tavanul fals sau pe perete
  • Adaptor retea - permite controlul sistemului prin intermediul internetului sau a retelei locale si posibilitatea conectarii unei telecomenzi radio cu display senzitiv
  • Priza audio care permite preluarea sursei de semnal din orice colt al casei nefiind nevoie sa grupati toata aparatura intr-o singura camera
  • Priza audio care permite conectarea unui sistem extern audio (Home theatre)
  • Telecomanda IR pentru controlul Keypad-urilor


Sistemul de distributie video Panorama inglobeaza tehnologii de ultima ora bazandu-se pe transmisii digitale si permite conectarea de maxim 36 de zone. Datorita tehnologiei HDTV, sunt permise transmisiile de filme si emisiuni TV cu rezolutii ridicate de pana la 1080i. La sistem se pot conecta 4 surse de semnal local, iar celelalte se pot prelua prin panouri de perete din restul casei, nefiind necesara gruparea tuturor echipamentelor intr-o singura camera. Avantajul acestei aplicatii este faptul ca permite utilizatorilor sa vizioneze orice sursa de semnal indiferent in ce camera se afla aceasta, dovedindu-se economica, deoarece nu va mai fi nevoie de surse suplimentare (DVD, Video, etc).

Componenta sistemului :

  • Unitate centrala care permite conectarea de pana la 36 de zone in care se pot viziona independent la rezolutii ridicate diferite surse de semnal conectate la sistem.
  • Port de preluare a semnalului video cu port infrarosu care permite controlul sursei de semnal, nemaifiind necesara deplasarea in camera unde se afla aceasta sursa.
 

Alegeti o categorie de produse:

APARTAMENT

Click pe una dintre camerele de mai jos: