RomAudioVideo - sisteme smart house, automatizare si control

Casa Inteligenta
Apartament -> Control Audio

Control Audio
Datorita tehnologiei de varf si a principiului de functionare bazat pe transmisie digitala, Musica este de departe unul dintre cele mai renumite sisteme audio rezidentiale din lume. Supus la diferite teste si incercari, s-a dovedit a fi o aplicatie multi-room de inalta calitate si fidelitate, care poate avea transmisii de semnal de peste 100m fara pierderi sau bruiaje, datorita metodei digitale de transmisie.

Componenta sistemului:
  • Unitate centrala care permite conectarea de pana la 18 zone in care se pot asculta independent diferite surse de semnal conectate la sistem, conectarea soneriei sau telefonului – in momentul in care aceasta este utilizata muzica este oprita automat
  • Keypad de perete cu amplificator incorporat care permite selectia melodiei si a sursei de semnal in zona respectiva, sau in alte zone din locuinta, si controlul sursei de semnal (TV, CD, Tuner radio etc)
  • Difuzoare cu design si performante deosebite cu posibilitate de montaj in tavanul fals sau pe perete
  • Adaptor retea - permite controlul sistemului prin intermediul internetului sau a retelei locale si posibilitatea conectarii unei telecomenzi radio cu display senzitiv
  • Priza audio care permite preluarea sursei de semnal din orice colt al casei nefiind nevoie sa grupati toata aparatura intr-o singura camera
  • Priza audio care permite conectarea unui sistem extern audio (Home Theatre)
  • Telecomanda IR pentru controlul Keypad-urilor

Sistemul cu intercomunicatie Quartet reprezinta cea mai simpla solutie de distributie audio ce poate fi implementata cu usurinta in orice locuinta. Sistemul permite preluarea semnalului audio din pana la 9 surse audio si transmiterea acestuia spre 4 zone.

Unitatea centrala are implementata functia de mutting automat, functie care intrerupe sunetul din toate zonele pentru 30 de secunde in momentul in care suna telefonul (linia fixa) sau cineva a actionat soneria de la intrare, moment in care, printr-o simpla apasare a unui buton, puteti discuta cu respectiva persoana prin intermediul microfonului incorporat in panourile de comanda.

Sistemul se compune din:
  • Unitate centrala Q4000, cu amplificator incorporat de 200 W, (50 WPC x 8 canale @6 Ohm), tunner FM, egalizator grafic pe 5 benzi; standard pot fi conectate 5 surse, suplimentar pot fi conectate alte 4 surse prin intermediul unor prize locale de preluare a semnalului.
  • Keypad de perete, prin intermediul caruia puteti controla toate functiile sistemului Quartet: selectarea sursei audio, volum, play, pauza, s.a.

Keypad-ul are inclus microfon pentru intercomunicatii "push-to-talk", transmisii de mesaje dintr-o camera in alta, monitorizare camere.

Optional, se pot conecta porturi audio AP450 sau AP500 pentru keypad-uri pentru a genera pana la 4 surse audio locale aditionale (precum un DVD player). Porturile audio NetStreams includ intrare, iesire si iesiri emitator IR.

 

Alegeti o categorie de produse:

APARTAMENT

Click pe una dintre camerele de mai jos: