RomAudioVideo - sisteme smart house, automatizare si control

Casa Inteligenta
Apartament -> Control Total

Control Total
 • MultiRoom Audio
  Va puteti bucura de muzica preferata in orice incapere a casei inteligente fara intreruperi, dar si fara a fi nevoie sa folositi mai multe echipamente audio.
  Sistemul MultiRoom Audio va da posibilitatea sa ascultati muzica preferata in acelasi timp cu ceilalti membri ai familiei. In fiecare camera puteti selecta atat tipul de continut audio, in concordanta cu preferintele individuale, cat si volumul sonor prin simpla atingere a unui buton asociat unei comenzi pe serverul audio.

 • Control si securitate interna
  Sistemul video poate fi conectat la arhitectura de cablare structurata a intregii case si poate fi controlat usor prin utilizarea telecomenzii universale si chiar de pe internet. Astfel veti putea alege filmul pe care doriti sa il vizionati cu mult inainte de a ajunge acasa.
  Aceasta interconectare face posibila accesarea sistemelor de securitate din orice locatie, atat din casa, cat si din afara acesteia. Veti putea urmari activitatea copilului in camera lui sau diverse locatii din intreaga locuinta pe oricare ecran.

 • Temperatura, Umiditate, Puritate si Circulatie
  Prin sistemele de climatizare moderne pe care vi le propunem, puteti ajusta nu doar temperatura din locuinta dumneavoastra, dar si gradul de umiditate, puritatea si modul de circulare a aerului. In camerele cu un regim mai dur de umiditate sau temperatura – piscina interioara, baie sau bucatarie puteti apela la un sistem special, bazat pe senzori, pentru mentinerea confortului dorit.

 • Sistem centralizat al luminii electrice
  Veti putea controla lumina din locuinta de oriunde v-ati afla in interiorul acesteia, modificand parametrii de lumini ai unei incaperi sau cei ai intregii locuinte. Sistemul poate fi controlat prin switchere montate in perete sau prin telecomanda. Pentru un plus de securitate puteti avea casa luminata in functie de programul dumneavoastra obisnuit de utilizare atunci cand sunteti plecat in vacanta, cu scopul descurajarii tentativelor de efractie. In cazul patrunderii vreunui intrus sau incendii in locuinta, casa va emite semnale luminoase care sa alerteze vecinii, optiune suplimentara foarte utila sistemului de securitate.

 • Control lumina naturala
  Sistemele de jaluzele si rulouri interioare si exterioare actionate electric sunt extrem de silentioase si permit folosirea la maxim a beneficiilor luminii naturale. Pozitia acestora poate fi presetata sau modificata dupa preferinte si in conformitate cu actiunile desfasurate (lectura, odihna, exercitii fizice etc). Sistemul poate fi conectat cu cel de control lumini al locuintei astfel incat prin senzorii plasati in interior sa pastreze o lumina constanta, inchizand si deschizand rulourile.


 

Alegeti o categorie de produse:

APARTAMENT

Click pe una dintre camerele de mai jos: