Echipa Print

Romaudiovideo si-a inceput activitatea in anul 1991, cu o echipa mica specializata in domeniul audio profesional, cu tot ce insemna consultanta, proiectare, instalare, service.

Cerintele pietei au dus la o extindere a companiei, orientandu-se si catre echipamente video, sisteme rezidentiale, lumini si efecte speciale.

Inca de la debut, Romaudiovideo a colaborat cu nume sonore din tara, pastrand inca o relatie profesionala deosebita. In timp, portofoliul companiei s-a dezvoltat, la fel si parteneriatele cu furnizori din intreaga lume, selectand doar cele mai fiabile si rentabile echipamente dedicate clientilor.

In 2010 Romaudiovideo planuieste o schimbare majora de imagine, cel mai mare showroom din domeniu, spatii de depozitare corespunzatoare comenzilor in continua crestere, si mai ales consolidarea experientei in domeniul sistemelor rezidentiale de control si automatizare.

Cat despre colaborarea cu furnizorul american de solutii inteligente NetStreams, ea a inceput in anul 2007, consolidandu-se in timp atat de dorinta si profesionalismul echipei Romaudiovideo, cat si de sprijinul si increderea acordate de furnizor.

NetStreams este liderul mondial in retele digitale entertainment bazate pe tehnologie IP. Sistemele IP-Based si IP-Controlled suporta orice numar de surse analog/ digitale, furnizand continut necomprimat, inclusiv High Definition audio si video, pentru un numar nelimitat de camere. Combinand continutul si semnalele de control intr-un singur pachet de date, sistemele NetStreams ofera noi niveluri de simplitate, siguranta si extindere.

Premii obtinute de-a lungul timpului:
click aici pentru a vizualiza premiile acordate NetStreams