RomAudioVideo - sisteme smart house, automatizare si control

Casa Inteligenta

Cinema Iris- AUCHAN Print E-mail

Data finalizarii proiectului: 2009
Echipamente implementate: difuzoare pentru plafon, amplificatoare audio, boxe de perete, microfoane pentru anunturi, matrice audio
Marci comercializate: TOA Electronics, CES Audio, Inter-M
Descrierea proiectului: 

In iunie 2009, echipele noastre de instalare si proiectare au fost solicitate in asigurarea unor sisteme de sonorizare pentru transmitere de mesaje si alarmare in caz de incendiu in cinematograful Iris din complexul comercial Auchan.

Astfel, am apelat pentru coridoarele, barul, cabina de proiectie si toaletele cinematogafului IRIS din incinta AUCHAN la difuzoare de plafon QCM-6061 de la CES Audio si difuzoare de perete BS-634 de la TOA Electronics, iar pentru interiorul cinematografului au fost folosite boxele de perete WCS-6500 de 50W de la CES Audio.

De asemenea, pentru a completa sistemele, au mai fost furnizate matrice audio, microfoane si amplificatoare. Proiectul a oferit posibilitatea crearii de zone diferite, astfel incat se pot transmite mesaje in sala de cinema, muzica fiind in continuare auzita, fara intrerupere, in zona coridoarelor, cabinelor de proiectie, toaletelor sau a barului de la intrare.

 

Difuzoare de plafon Cinema Iris

 

Difuzoare de tavan Cinema Iris

 

Difuzoare de perete Cinema Auchan

 

Sistem audio Cinema Iris- Auchan