RomAudioVideo - sisteme smart house, automatizare si control

Casa Inteligenta
Portofoliu

Portofoliu Print E-mail
Romaudiovideo este unul dintre cei mai mari importatori si distribuitori de echipamente audio video profesionale din Romania. Dupa 17 ani de activitate, portofoliul companiei sta marturie pentru seriozitatea si profesionalismul serviciilor oferite.

In mod direct sau prin antrepriza, Romaudiovideo a instalat echipamente in institutii de stat, hoteluri, scoli, spatii comerciale, zone rezidentiale, zone de divertisment, cladiri office, aeroporturi, gari feroviare, statii de metrou si multe altele.

Echipamentele audio-video puse la dispozitie se potrivesc oricarui mediu, si in combinatie cu o consultanta si o proiectare in prealabil executate de echipa noastra de specialisti, rezulta o implementare de succes pentru clientii nostri.

Romaudiovideo a stabilit colaborari fructuoase cu companii internationale de renume precum TOA Electronics, Inter-M, WHD, Luidia, MediaLine, Eiki, Audio-Technica, Optimus, NetStreams, Sony, Ces Audio, Avers, B-52 s.a.

In gama de servicii si echipamente, Romaudiovideo a integrat incepand cu anul 2007 si sisteme inteligente de control si automatizare. Producatorul american NetStreams este lider mondial in retele digitale entertainment bazate pe tehnologie IP; colaborarea cu aceasta companie aduce un plus de siguranta si fiabilitate echipamentelor noastre, pastrand totodata profesionalismul serviciilor oferite.

Lucrari demarate & finalizate:

 

casainteligenta.com