RomAudioVideo - sisteme smart house, automatizare si control

Casa Inteligenta

Avers - ecrane de proiectie oficiale ale NATO Print E-mail

Centrul Militar de Standardizare, Calitate si Codificare a acordat anul acesta producatorului Avers Screens codul NATO Comercial si Guvernamental NCAGE 1756H, autorizand astfel utilizarea in intreaga lume a acestor echipamente, in cadrul a diverse evenimente si locatii NATO.

Avers - ecrane de proiectieEcranele de proiectie si accesoriile Avers acopera o gama larga de cerinte in domeniul prezentarilor video.

Sunt disponibile toate tipurile de ecrane de proiectie (manual, electric, mobil, tripod, cadru), accesorii (telecomenzi si alte sisteme de control, adaptoare, sisteme de montare) si lifturi pentru videoproiectoare.

De asemenea, gama variata de culori, garantia oferita motoarelor performante si suprafetele de proiectie dintre cele mai rezistente au sprijinit rezultatele la nivel international ale producatorului polonez Avers (site oficial).

Acesta si-a inceput activitatea in anul 1996 ca un distribuitor local de echipamente video profesionale, urmand ca in anul 2000 sa deschida propria linie de productie. Incepand cu anul 2003 Avers ocupa primul loc in domeniu pe piata poloneza si este prezent deja in 18 tari din Europa, printre care si Romania, cu distribuitorul oficial RomAudioVideo.