RomAudioVideo - sisteme smart house, automatizare si control

Casa Inteligenta

Magazinele H&M sonorizate de RomAudioVideo Print E-mail
Retailer-ul suedez de haine H&M a intrat pe piata romaneasca incepand cu anul 2011, deschizand deja 5 magazine in Bucuresti si alte 6 in restul tarii. Impunand pe piata fashion la nivel mondial idei proaspete si nonconformiste, H&M nu ar fi putut aparea fara o imagine pe masura, cu ambient si decoruri exemplare.

Astfel ca si in Romania a fost necesara o muzica de fundal care sa atraga prin calitatea sunetului redat. Produsele si serviciile de proiectare, consultanta si instalare ale RomAudioVideo au reprezentat prima si unica optiune a reprezentantilor H&M din Romania, ei solicitand urmatoarele echipamente:

- boxe si subwoofere de tavan;
- sisteme de inregistrare si redare automata a mesajelor (cu programator zilnic/ saptamanal etc);
- microfoane de masa pentru transmitere mesaje;
- amplificatoare si surse audio;
- hibrizi telefonici pentru comunicarea cu centrala de telefonie CISCO;
- cablaj antifoc si UPS-uri;
- de asemenea, a fost furnizat un sistem de amplificare de la TOA Electronics cu dubla functionalitate: una de redare a muzicii ambientale pentru zonele de vanzare din magazinele H&M si una de evacuare vocala in cazul unor situatii neprevazute. Utilizarea unui astfel de sistem este obligatorie inca din anul 2002, conform Standardului European de Sistem EN-60849.

Lantul de magazine vestimentare H&M a apelat la RomAudioVideo si pentru diverse evenimente, precum lansarea Versace in H&M Unirii si Baneasa, fiindu-i solicitate inclusiv servicii de cablare. Luna aceasta inca 3 magazine s-au mai deschis in tara noastra (Sun Plaza Bucuresti, Costanta si Oradea), ele fiind echipate corespunzator de catre RomAudioVideo, la fel ca si celelalte magazine care vor fi inaugurate anul viitor.