RomAudioVideo - sisteme smart house, automatizare si control

Casa Inteligenta

Probabil cel mai mic sistem HI-FI din lume Print E-mail
WHD a lansat luna aceasta “JACKPORT - probabil cel mai mic sistem HI-FI din lume”

Motive pentru a-i crede pe nemţii de la WHD:

WHD JACKPORT iPhoneSistem pe două căi: tot ce vă trebuie este o priză. Împreună cu un iPhone, iPod, telefon mobil sau orice alt player muzical, JACKPORT-ul asigură un sunet HI-FI deosebit care umple spaţiul în care vă aflaţi.
- Portabilitate: descoperiţi noua libertate, atunci când sunteţi plecaţi sau chiar acasă în încăperi diferite, lăsaţi muzica să vă însoţească doar conectând JACKPORT-ul în priză.
- Funcţie de încărcare: în timp ce vă bucuraţi de melodiile voastre preferate sau ascultaţi ultimele ştiri, iPhone-ul, iPod-ul, telefonul sau alte playere muzicale se încarcă singure printr-un alimentator integrat.
- Fără fire: viaţa este prea scurtă pentru un sunet prost, fire atârnate şi bombardament în interiorul urechilor.
- Fabricat în Germania: JACKPORT este un produs WHD, companie cu un prestigiu recunoscut la nivel internaţional în sectorul sistemelor de sonorizare High Quality, menţinut în cei 80 de ani de activitate.

JACKPORT este un sistem audio pe două căi prevazut cu un subwoofer, două difuzoare pentru frecvenţe medii şi înalte şi un port USB.

Este disponibil în 6 culori (alb, negru, argintiu, roz, mov şi verde) şi opţional poate veni însoţit de o telecomandă, un adaptor pentru modele diferite de priză din diverse ţări şi o geantă de transport pentru acest gadget şi accesoriile sale.
Şi dacă vă întrebaţi cât va cântări în bagajul dumneavoastră, JACKPORT-ul are doar 350 g şi măsoară 80 x 120 x 54 mm.

Jackport WHD Series

În România, prin distribuitorul RomAudioVideo, el poate fi achiziţionat până la sfârşitul anului la 168 de euro fără accesorii; pentru cei mai comozi, telecomanda de 14 euro este indispensabilă :)
Puteţi găsi mai multe informaţii şi pe site-ul producătorului: www.whd.de .