RomAudioVideo - sisteme smart house, automatizare si control

Casa Inteligenta

SERIO- cei mai mici sateliti audio din sticla Print E-mail

Compania franceza Waterfall Audio a anuntat zilele acestea la Carces, Franta, lansarea celei mai noi game de sateliti audio din sticla SERIO. Acestia sunt ideali pentru aplicatii rezidentiale sau Home Cinema, oferind multiple modalitati de montare si integrare in decor.

Difuzor_Audio_Sticla_SerioSERIO beneficiaza de design-ul din sticla tipic pentru Waterfall Audio, dar si de o inovatie tehnologica veritabila care asigura o performanta mare a sunetului.
In plus fata de design-ul industrial contemporan, Waterfall a incorporat tehnologia brevetata Heatstream, care cupleaza difuzorul bass/ midrange Atohm la carcasa din aluminiu a satelitilor SERIO, pentru cresterea rezistentei si a puterii furnizate.
Pentru obtinerea unor sisteme home cinema 2.1 sau 5.1, Waterfall recomanda asocierea cu subwoofer-ul High Force HF1, care este optimizat pentru a fi utilizat cu gama SERIO.

Acesti sateliti se pot monta pe perete sau pot fi insotiti de standuri inalte de podea, respectiv standuri de masa.
Sunt prevazuti cu masti pentru difuzoare in 3 variante, negre, albe sau argintii, iar optional mai pot fi alese masti tip “fashion” portocalii sau verzi.
De asemenea, tot optional, sunt disponibile standuri din sticla sau din metal in 3 culori diferite.

Satelitii audio SERIO asigura o putere de varf de pana la 150W cu amplificare recomandata de 30 pana la 80W, masoara 125 x 125 mm si cantaresc numai 1 kg.


Despre Waterfall Audio: compania detine brevetul tehnologiei ADT (Acoustic Damping Tube), care elimina distorsiunile ce ar putea aparea in incinta din sticla prin capitonarea conului cu un material special, si a tehnologiei Heatstream care furnizeaza un semnal acustic de o exceptionala putere si elimina excesul de caldura acumulata in bobina difuzoarelor prin cuplarea sistemului special 'neodimium magnet' la carcasa de aluminiu.
Cu o distributie la nivel mondial, in peste 30 de tari, Waterfall Audio a reusit sa se impuna pe piata audio Hi-Fi prin toate gamele de subwoofere, sateliti si boxe de podea, in special datorita combinatiei unice dintre incintele din sticla si claritatea sunetului furnizat.
Din anul 2007, RomAudioVideo reprezinta imaginea WATERFALL AUDIO in Romania, punand la dispozitie echipamentele producatorului in showroom-ul propriu.