RomAudioVideo - sisteme smart house, automatizare si control

Casa Inteligenta

TOA Electronics si noutatile de la ISE 2010 Print E-mail
Speaker TOA ISECu ocazia noii editii a expozitiei ISE Amsterdam de anul acesta din 2-4 februarie, TOA Electronics a prezentat doua noi game de produse.

Prima este reprezentata de mixerul/ matrice digitala D-2000 care combina functiile unui mixer auto cu o matrice de comutatie si cu un procesor de semnal. Este prevazut cu un panou de control ingropat in masa, include compatibilitate CobraNet si poate fi extins pentru a include patru unitati de rack pentru procesare a pana la 128 de intrari si iesiri.

A doua noutate o reprezinta gama de difuzoare in formatie Type C bazate pe tehnologia de control a frontului de unda care mareste claritatea audio si asigura o dispersie uniforma a sunetului, oferind posibilitatea de a alege intre un unghi de 5 sau unul de 15 grade pentru dispersie in plan vertical.

Despre TOA Electronics:
Producatorul de echipamente audio si de securitate TOA Electronics a aparut pentru prima data in Japonia acum mai bine de 70 de ani si are in prezent o distributie la nivel mondial intalnita in peste 100 de tari, printre care si Romania. TOA este furnizorul principal pentru aplicatii Public Address precum aeroporturi (Ezeiza, Buenos Aires- Argentina, McGhee Tyson, TN- SUA, C.K.S., Taichung Taipei- Taiwan), stadioane (Jocurile Olimpice Beijing- China, Belfast- Irlanda de Nord, Nikaia- Grecia), complexe sportive (Ontario- Canada, Ungaria), centre culturale, palate, centre comerciale si financiare, hoteluri, parcuri de distractie, catedrale si multe altele.
 
Mixer ISE